't Koetshuis - Biggekerke - Chaumière

't Koetshuis - Biggekerke - 1 't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #2't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #3't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #4't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #5't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #6't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #7't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #8't Koetshuis - Biggekerke (May 2023) - #9

Net buiten Biggekerke staat onze nieuw gebouwde vakantiewoning T Koetshuis. De woning is geschikt voor 4 personen, heeft een eigen tuin met veel privacy, een prachtige blik op de duinen en een eigen parkeerplaats.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals: koelkast met een vriesvak, combimagnetron, vaatwasmachine, inductie kookplaat, Dolce Gusto koffieapparaat en een waterkoker.

In de woonkamer staat een ruime eettafel met 4 stoelen en een zithoek met een hoekbank. De televisie is aangesloten op het internet en heeft ook buitenlandse programma’s. (Smart TV)

Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers en badkamer. De eerste slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden en de tweede slaapkamer een tweepersoonsbed met losse dekbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en een tweede toilet. 

Aan de voorkant van de woning bevindt zich een terras met een picknicktafel en aan de achterkant een tuin met terras en een tuinset met een tafel en 4 verstelbare tuinstoelen.

Toeristenbelasting € 2,05 pp
Opgemaakte bedden € 9,00
Lakenpakket € 6,00
Kinderbed, en stoel zijn inbegrepen
De handdoeken en keukendoeken

Pour information et la réservation

Katrin Koets
Koudekerkseweg 33, Biggekerke
tel. +31 620 528 480 
mail. E-mail