Duinvilla aan de Zee - Bed (and breakfast)

Duinvilla aan de Zee - 1 Duinvilla aan de Zee (December 2017) - #2Duinvilla aan de Zee (December 2017) - #3Duinvilla aan de Zee (December 2017) - #4Duinvilla aan de Zee (December 2017) - #5Duinvilla aan de Zee (December 2017) - #6Duinvilla aan de Zee (December 2017) - #7Duinvilla aan de Zee (January 2021) - #8

Kom helemaal tot rust in onze Bed & Breakfast

Duinvilla aan de Zee is gelegen op een unieke locatie aan de duinen van Zoutelande en voorzien van alle comfort. Grenzend aan de tuin bevind zich de tuinkamer, deze is geschikt voor mindervaliden en beschikt over een eigen terras en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich de kamers met zonnig inpandig balkon. In de zitruimte beneden kun je `s winters opwarmen bij de gashaard of `s zomers buiten relaxen op het terras. Het ontbijt serveren we hier ook elke morgen.

Of je nu hier bent om lekker te ontspannen, een weekendjeweg of een zakentrip. Het allerbelangrijkste is een goede nachtrust. En daar zorgen wij natuurlijk graag voor. Zo kun je de volgende dag weer met vol energie aan de slag. En wat is er nu fijner dan je dag beginnen met een heerlijk ontbijt? Het ontbijt zit bij de kamerovernachting inbegrepen.

Luxe kamers met een riante boxspring, tv en goede opbergmogelijkheden. Koffie apparaat, waterkoker, kluisje en eigen minibar is aanwezig op de kamer. Je kunt volop van de duinen en de zon genieten op jouw eigen inpandige balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en wasmeubel.

De Tuinkamer heeft een zee van ruimte, voorzien van een riante boxspring,tv, goede opbergmogelijkheden en een zonnig terras waarvan je direct de tuin in loopt. Ook is de kamer voorzien van een koffie apparaat, waterkoker en eigen minibar. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, wasmeubel en toilet. Deze kamer is ook geschikt voor mindervalide personen.

Faciliteiten
-Honden tegen betaling toegestaan in de tuinkamer
-Parkeren op eigen bewaakte, afgesloten terrein
-Tarieven zijn inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting
-Minimaal verblijf 2 nachten (liever 1 nachtje verblijven? vraag naar de mogelijkheden)

For information and reservation

Ilona Lievense
Westkapelseweg 50A, Zoutelande
tel. +31 118 571 836 
mail. E-mail
web. Website