Avonturenpark Valkenisse - Playground

Avonturenpark Valkenisse - 1 Avonturenpark Valkenisse (October 2018) - #2

Bij een strandvakantie hoort natuurlijk heerlijk weer. Maar hoe vervelend het ook is: in Nederland is dit nooit gegarandeerd. Toch kan op Strandcamping Valkenisse zelfs een dag zonder zon uw kampeervakantie niet bederven. En zeker die van uw kinderen niet! Zij vermaken zich namelijk uitstekend in het Avonturenpark, de overdekte binnenspeeltuin op het park.

In het Avonturenpark plonzen ze lekker in het ballenbad, klauteren ze in de touwen en rennen ze veilig over spannende bruggen en door tunnels. Eén groot avontuur! In de schoolvakanties is het Avonturenpark ook de plek waar de binnenactiviteiten en de shows plaatsvinden. En terwijl de kinderen spelen geniet u van een hapje en een drankje.

Zelfs aan de tieners is gedacht. Zij hebben op de zolder van het Avonturenpark een eigen ruimte met een pooltafel, airhockey, dartbord, tafeltennis, tafelvoetbal en een hoek waar ze ongestoord kunnen bijkletsen.

TIjdens de wintermaanden is de indoor speeltuin gesloten.
Openingstijden buiten de vakantieperioden van 23 maart t/m 27 oktober 2018:
Dagelijks: van 10.00 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00 uur.
Vakantieperioden: Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur.

Furthermore Avonturenpark Valkenisse is near the following sights: Water playground de Meerpaal (±500 m), Duintop Zoutelande (±850 m), Bicycle rental Koppejan (±1,0 km), Bunker Museum (±1,4 km) & Catharinakerk (±2,0 km).

For information:

Valkenisseweg 64, Biggekerke (Groot-Valkenisse)
tel. +31 118 561 314